Bizarre tijden, maar steeds dezelfde service !

Wij zijn enorm tevreden jullie nog steeds te mogen verwelkomen al onze activiteiten. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor uw onderhoud, herstelling, bandenwissel, carrosserie en aankoop van uw wagen. Gelieve steeds een afspraak te maken voor uw bezoek en alle veiligheidsmaatregelen na te leven.

Onze showrooms zijn open, we werken bij voorkeur op afspraak. Neem alvast een kijkje naar onze occasies en nieuwe stockwagens hier op onze website.

Verkochte wagens kunnen worden opgehaald, maar wij kunnen helaas geen uitgebreide uitleg geven. Als alternatief geeft de verkoper de uitleg van de wagen a.d.h.v. een filmpje die hij de dag voor levering bezorgd aan de klant.

 

Bij uw bezoek mondmasker verplicht

Gelieve bij het binnenbrengen van uw wagen, het uitgestippelde traject te volgen. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Er zijn pijlen gemarkeerd op de vloer. Bij de receptie mag u uw sleutel deponeren in de aangegeven box. Graag vragen wij onze klanten om zoveel mogelijk onnodige sleutels of sleutelhangers te verwijderen. Vooraleer onze mecanicien begint aan uw wagen, ontsmetten wij de sleutels, het stuur en de versnellingspook van de wagen.

Tot binnenkort !

We wensen u en uw familie een goeie gezondheid toe !

Didier & Inge Zaakvoerders Groep Duran

Reviews